(Android/iOS) EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner generator kodova novac
Mar 13, 2022 14:24:02 GMT
Post by pretreisporfechild on Mar 13, 2022 14:24:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kodova novac ▞▞▞
▞▞▞ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner 2022 version ▞▞▞
Hraniti ih je podvala. Preskupo je za premalo energije.
Sviđa mi se igra, ali postoji mali problem s konjima. Stvarno su skupi! Ne mogu dobiti ni najmanje 100 novčića. Ako možete to popraviti, dat ću ovome 5 zvjezdica ⭐⭐⭐⭐☆ (Pa tako je bilo kad sam zadnji put igrao)
Igra je lijepo napravljena, staza trčanja ponekad može biti teška.
PUBG MOBILE LITE Екшън rif
Kažem da je SUPER COOL IGRA, samo treba više uzbuđenja da možete dodati još elemenata ili nečega...... mislim da biste trebali moći kreirati vlastitog konja... ali mislim da je to cool igra zato nastavite s dobrim radom.
Shvatam da je ok😐.
Bila bi sjajna igra kada bi se energija nadoknadila s vremenom. Ne postoji način da se nadoknadi energija bez trošenja u valuti igre, tako da je igra prilično gotova kada je ponestane.
u redu
To je stvarno zabavna igra, ali toliko zaostaje da stalno umirem da oduzima zabavu, popravite!
mrzim to
NAJLOŠA IGRA TEŠKO JE DOBITI EMBERS I IMATE 3 SRCA TOČKE KUPITE OVU NAJLOŠU IGRU!!!!
to je takoooooo dosadno jer sve što radiš je trčanje!
Dat ću tri zvjezdice jer ne mogu resetirati igru. Možete li mi pomoći?
Mrzim ovu igru. Užasno je! Previše oglasa. Kupite svakog konja i imat ćete određenu količinu energije. Otkinuti oznaku na pločici.
Ova igra je super, ali ne sviđa mi se ova igra pa ću dati jednu zvjezdicu
Sviđa mi se ovo! ovo je najbolja igra koju sam igrao. bc možete napraviti nekoliko trčanja i kupiti nove gaurdijane i imate stablo! ovo je nevjerojatna igra
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner આર્કેડ wpjr
Lijepa je igrica ali ne znam zašto ne radi s WiFi-om i već postoji... Pokušavam na sve načine, ali ne radi
Jako mi se sviđa gameplay, konji čuvari i slične stvari, ali ne razumijem zašto je tako skupo? Na mom tabletu je manji, ali na mom telefonu nije puno skupo kao kad sam kupio ljubičastu koštao je 1750 žeravica, ali na mom tabletu je koštao samo 500 i kada sam kupovao hranu koja liječi tvoj čuvar i trag stvari su koštale puno više od moje druge na mom tablet kao jabuka je 10 u tabletu, ali 45 na telefonu, zašto?
Ne sviđa mi se jer su sve konje zaključane, a jedna nije zaključana.
Pa, isprva je bilo super, ali sada sam zapeo na energiji, ponestaje mi što god da su te narančaste stvari da nabavim hranu za svog čuvara
To je stvarno cool igra, volim konje za koje možete igrati, a dodaci su kratki. 👏👍👍
zaostaje za potpuno novim modelom chromebook iz 2020
VOLIM OVU IGRU NE😜😜😜😜😜😜😀😀😀😂😂😂😂😂
RODITELJI OPREZ! Moja kćer je obožavala ovu igru. Za dan. Sve dok je Vaši VRLO neprikladni, obmanjujući i neželjeni uvjeti nisu natjerali da izvrši kupnju kako bi nastavila (ovo NIJE besplatna aplikacija), gleda oglase za žeravicu ili deinstalira. Deinstalirala je. Vaša demografija je stara 6-12 godina. NITKO ne smije biti prisiljen gledati reklame ako si ne može priuštiti da plati ono što se reklamira kao besplatna igra, a kamoli djeca! Šta nije u redu s tobom? Bit će jaki napori da vas ugase.
Moje mišljenje je da biste trebali vi, dečki, treba li mi se svidjeti ovaj video jer su konji moje omiljene životinje i mislim da su konji dobri za rezervat prirode Iron Man je tako lijep i konji dolaze
Ok nema riječi za reći
Lijepa igra 👌
Ova igra je divna, skupio sam svaku laticu i otključao sve konje samo sam želio da se igra nastavi 😥
Ova aplikacija je apsolutno nevjerojatna. Sviđa mi se. Jedva čekam da dobijem sve konje, ne znam zašto ljudi misle da je ova aplikacija loša. Volim je.
Hvala još jednom na podršci i pomoći mi
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner આર્કેડ wpjr
Sjajna igra, ali kada vaš konj treba jesti, morate kupiti hranu po cijeni od 3 USD po komadu! Nakon što je moja kći drugi put tražila da kupi još hrane, brzo sam shvatila da će samo nastaviti tražiti trošenje novca!
Čini se kao zabavna igra, ali ne sviđa mi se što se u osnovi isplati igrati. Ako potrošite sav svoj žar na opremu ili konje, još uvijek morate nahraniti konja da čak i trči tako da nema načina da dobijete više pa ćete na kraju morati platiti.Prekrasna grafika, ali sam ostao bez energije i sada je JEDINI način da platim? Sranje. Pretpostavljam da deinstaliram i pišem lošu recenziju... ne igrajte ovu igru osim ako niste spremni platiti kroz nos za sve
Bože
OVA IGRICA JE NAJBOLJA OD SVIH😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍
Kada sam izgubio iPad s gotovo završenim EverRun-om, bilo mi je slomljeno srce, ali kada sam dobio svoj novi iPad i instalirao EverRun, u samo 18 dana dobio sam 8 od 10 skrbnika, a sada imam 9 skrbnika i sve njihov oklop, osim oklopa od žara Zvjezdanog cvijeta i moram kupiti samo njegove proteze za noge i njegovu kacigu od žeravice. Sada imam sve Mintove ukrase i oklop. Sada sam završio i ponovno pokrenuo EverRun.
Likit 1 1=2
Uklonili su gotovinsku bravu na drugim likovima pa sam pokušao ponovno igrati. Cijene u igri su još uvijek smiješno visoke kako bi se ljudi naveli da plate novac ili gledaju reklame. Mislim da je bolja od druge opcije. Šteta što ne nude samo plaćenu verziju bez oglasa i bolje cijene.
To je jako lijepa igra s prekrasnim konjima i jako lijepom grafikom. Ali prestao sam igrati jer se prepreke pojavljuju u zadnjoj sekundi pa ih nikako ne mogu izbjeći. Stvarno je neugodno jer ne mogu dovršiti niti jedno trčanje niti stići daleko. I zato od mene dobiva samo nekoliko zvjezdica.
Bravo za djecu i obitelj da budu najbolji prijatelji i obitelj da budu prvi od najboljih na svijetu
Naša kćer obožava ovu igru, pa je volimo i mi. Samo će sjediti satima i zabavljati se.
V moj hnb biti
Mrzili. Ti
Sjajno je ako volite konje, svidjet će vam se ova igra, idete u misije da spasite drvo šume, preporučujem vam da nabavite ovu ASOME igru
Pozdrav, probao sam ovu igru ali nije u redu. Svaki put kad bih nešto napravio, pojavio bi se dodatak. Nije najbolja igra ikad, ali ako imate malu djecu, možete pokušati. Hvala na čitanju i ugodan dan
Izvrsna igra ako vam nikad ne treba novi uređaj. Jako sam uživao u ovoj igri i smatrao sam je zanimljivom i jednostavnom za navigaciju. Najveći nedostatak je to što ako ikada nadogradite ili promijenite svoj uređaj, morate početi ispočetka ili kupiti žeravicu kako biste vratili svoje čuvare koje ste prethodno kupili. Vjerojatno ću zbog ovoga prestati igrati i deinstalirati. Koristim Android uređaje.
Nakon svih ovih godina i svega novca koji razvijatelji zarađujete od ove igre, ova igra još uvijek kvari, a na mnogim stazama igrači Konji stalno gube jer je igra previše zamršena i zabrlja u trkama. Ovo nije pošteno prema igračima. Nemojte biti gladni novca i popravite ovu igru. Ovo je stvarno tužno. 🤨
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arked xsy